Oplegger Benjo

BENJO Holding N.V. is een internationale groep met vestigingen in drie verschillende Europese landen. Een stevige interne groei gecombineerd met een aantal strategische overnames vormden het begin van een groep die aan een zeer brede klantenwens wist te beantwoorden. Het werd dan ook duidelijk dat een integrale uitbesteding van een project leidt tot meer efficiëntie op vlak van tijd én budget.

Om zijn expertise in verschillende niches van de interieurbouw en -inrichting te kunnen vatten is het aangewezen zijn evolutie sinds 1961 van naderbij te bekijken.

Wat begon als een algemene schrijnwerkerij wist op vraag van de markt al snel uit te breiden tot een veelzijdige onderneming in de interieurbouw. Door het includeren van activiteiten in de metaalconstructie was het voormalige BENJO in staat in te spelen op een heel breed spectrum aan klantenbehoeften. Zo wist het heel goed te beantwoorden aan de specifieke noden van retailmarkt door zijn voor de tijd heel flexibele organisatiestructuur en eigen logistiek apparaat. Vandaag de dag mag BENJO terecht fier zijn dat het al die tijd onafgebroken tegemoet is kunnen komen aan de behoeften van verscheidene klanten uit de financiële sector; tot op heden nog steeds een van de belangrijkste nichemarkten.

Met de oprichting van BENJO Bouwbedrijf N.V. werden de activiteiten nogmaals uitgebreid. Het resultaat hiervan was een onderneming werkzaam in constructie die projecten van begin tot einde realiseerde. Een overvloed aan werk in de core business, zijnde de interieurbouw, leidde tot een stelselmatige afbouw van de bouwactiviteiten en een toegenomen focalisatie op ruwbouw en interieurbouw. Echter, de verworven expertise draagt nog steeds bij aan de efficiënte samenwerking met andere bouwbedrijven in een projectmatige omgeving.

Vanaf midden jaren ’90 konden de reeds bestaande activiteiten complementair worden uitgebreid door nieuwe toepassingen van onze reeds aanwezige knowhow en machines in combinatie met enkele strategische overnames. Als fabrikant van project – en kantoormeubilair kon nu voorzien worden in alle behoeften van het reeds bestaande cliënteel.

Door het aanvullen van de eigen meubelproductie met de complementaire productie van gerenommeerde merken is BENJO de ideale partner voor de inrichting van grote landscape-ruimtes tot multifunctionele ruimtes en vergaderzalen. Ons flexibel en uitgebreid assortiment leidt keer op keer tot goede samenwerkingen met bouwheren en architecten.

BENJO Interieur N.V.

Interieur -en projectbouw in brede zin van het woord. Hout- en metaalbewerkingscentra ter voorbereiding van de uitvoeringsfase op locatie; voornamelijk in de financiële sector, gezondheidszorg, dienstensector en vrije beroepen.

F. Aertgeertsstraat 28
3128 Baal Belgium
Telefoon: +32 16 53 03 81 
E-mail: info@benjogroup.eu

BENJO Seating S.L.

Productie van zitmeubilair voor de kantoor –en projectmarkt. Bureaustoelen en softseating zijn de belangrijkste producten. Export naar landen in Europa, Zuid – en Midden Amerika, Midden-Oosten, Oceanië.

Polígono ind. Pont C/Cuba 1
12180 Cabanes (Castellón) España
Telefoon: +34 964 657 012
E-mail: patrick.vidalot@benjogroup.eu

BENJO Nederland B.V.

Projectinrichting in de brede zin van het woord –zowel particulieren als professionelen- met eigen productie en dealerproducten. Ontdek het gamma van BENJO voor uw project.

Ambachtsweg 5M
5531 AC Bladel Nederland
Telefoon: + 31 497 54 11 57
E-mail: hans.vermeulen@benjogroup.eu

BENJO France S.A.R.L.

Vennootschap ter ondersteuning van Franse dealermarkt

1 Rue Louis Neel
59260 Lezennes
Téléphone: + 32 468 46 73 99
E-mail: benjo.france@benjogroup.eu